Smartlog v3 » Nyheder om Media Center produkter » Stilhed før stormen?????
Opret egen blog | Næste blog »

Nyheder om Media Center produkter

Fremtidens husalter blog af Jeppe Ravn

Stilhed før stormen?????

18. Sep 2007 12:27, MCE2005

Jeg synes ikke rigtig der sker så meget omkring Media Center for tiden. Der er tale om en Vista update men det ser ikke ud som om der er opdateringer til Media Center??!!

Og hvad med extendere?? Hvem kommer med noget og hvad kan vi forvente??

Jeg må tilstå at jeg er ved at være træt at ideen om en Xbox360 som frontend. Hver gang jeg starter dyret og vil på min Vista Media Center så ender jeg altid med at må logge på 2 gange fordi den taber forbindelsen. Er der andre der har problemer med det?? Og måske en løsning? Jeg har prøvet stort set alt og intet hjælper what so ever.

Så jeg går og tænker på om en HP Pavilion Slimline PC kunne være en løsning.. den er lille, den larmer stort set ikke og sammen med denne kunne jeg have en NAS box stående i lejligheden til data.

Men hvad gør I andre?? Hvordan har I sat jeres op? Kan I leve med den Xbox og har i samme problem som mig?

Der er heller ikke sååå meget WAF approval når man skal logge på 2 gange før det virker. Hun vil altså hellere have en alm. radio og en ipod stående ved siden af..... og det kan jeg et eller andet sted godt forstå. Ja opdate funktionen er genial og især nu hvor vi har fået barn. Ellers fik vi aldrig set 24 timer :-) .. Men resten begynder at løbe ud i sandet... Måske jeg bare skal anskaffe mig en squeezebox og en DVD harddisk optager..

hvad gør vi???? 

Kommentarer

 1. Thomas
  20. Sep 2007 14:23
  1

  Jeg har haft lidt af de samme tanker. De nye extendere er blevet syltet godt og grundigt indtil videre, selvom det lyder til at de skulle være lige på trapperne. Men igen det sagde de jo også dengang Vista kom frem.

  Personligt kører med med mit media center 2005 i stuen og en Xbox 360 i soveværelset og opdaterer under ingen omstændigheder, før de nye extender bokse kommer på markedet. Jeg ved godt, at XBox 360 også fungerer sammen med Vista. Men på den anden side, hvis jeg nu venter på extenderne, kan det være at jeg er så heldig, at den første service pack til vista er kommet i mellemtiden. Så mit råd er altså at fortsætte med hvad du nu har og så vente et års tid på extenderne og sp'en.

  Mht. at have flere PC'ere med media center, så er min erfaring, at dette er et h...... at holde synkroniseret.

  Så jeg venter altså pænt på Microsofts næste træk. Faktisk er jeg også temmeligt tilfreds med mit nuværende setup.

 2. Henrik Engel
  6. Nov 2007 08:46
  2

  "Så jeg går og tænker på om en HP Pavilion Slimline PC kunne være en løsning.. den er lille, den larmer stort set ikke "

  Tænker på det samme men er lidt nervøs for lydniveauet, ved du af førstehåndserfaring at den ikke larmer. Eller er det et gæt.

 3. Simon K
  29. Nov 2007 18:54
  3

  Stilhed før stilhed?
  Der er ikke sket meget på denne side. Det hænger sikkert sammen med at der desværre ikke sker noget som helst på Vista/XP MCE fronten...

 4. Simon K
  29. Nov 2007 18:56
  4

  @Henrik Engel
  Har en HP Mediacenter PC, helt ny. Den larmer! Ikke så meget som et alm. tower, men alt for meget til kunne høre stille musik eller se en thriller på MCE. Passivt kølet er klart pengene værd til MCE.

 5. Michael Larsen
  6. Jan 2008 14:47
  5

  Ingen nyt fra Microsoft mht. den opdatering de ville lave af media center delen?

  Der blev snakket om noget "Fiji" i starten af '07, men det er jo snart et år siden...

 6. Per Rex
  3. Feb 2008 19:45
  6

  Hjælp til MCE installation...

  Vi har alm. tagantenne, men henter fint digitalt TV via boks til LCD-TV. Så ville jeg gerne udvide med MCE...

  Først prøvede jeg 2 eksterne DVB-T tunere til min bærbare med XP, men ingen kunne finde både danske og svenske kanaler med MCE. Med den medfølgende software gik det fint, men MCE kunne kun lokalisere svenske digitale kanaler.

  Nu har jeg købt en lækker lille Acer L5100 i bogstørrelse med Vista i formodning om, at alle problemer var løst. Men desværre kan MCE stadig ikke finde danske digitale kanaler, og værdien er dermed kraftigt beskåret.

  Er det geografisk (bor 2840 Holte) eller noget med antennen ?

  Skal jeg give op og levere maskinen tilbage eller er der et fix?

  Håber inderligt, at nogen kan hjælpe.

  tak.

  Per Rex

 7. Kim Madsen
  12. Feb 2008 20:57
  7

  Jeg har samme problem med Acer L5100. Jeg kan hellere ikke få den til at finde DR1, DR2 og TV2.

  Har søgt en miliard gange uden at den finder nogle kanaler.

  Så er der nogle derude der har et svar er jeg ligeså interesseret som Per (#6).

  Hilsen
  Kim

 8. Jesper
  14. Feb 2008 14:57
  8

  Måske finder den kanalerne men blokkerer dem. I så fald skal du blot gå ind of fjerne blokkeringen i kanaloversigten.

  Mvh Jesper

 9. AM
  24. Jul 2008 15:33
  9

  Hey - meget ny på bloggen. Har selv en DMA 2200. Perfekt! Forbindelsen er tip-top, og det er muligt at streame Divx til Tv'et fra extenderen.

 10. Jeppe Ravn
  18. Sep 2008 10:50
  10

  Hej AM,

  Når du skriver at du kan streame Divx fra din extender, kan du så uddybe det lidt? Er det fra Media Center eller hvordan?

 11. cheap air jordan shoes sale
  16. Dec 2010 03:41
  11

  *Din artikel er fremragende, er stor, jeg kan lide det!

 12. Replica Christian Louboutin Shoes
  24. Dec 2010 02:56
  12

  *Vores forhold til luften som forholdet mellem fisk og vand.

 13. Moncler Outlet
  15. Feb 2012 07:01
  13

  Hey! en fait je cherchais des messages culturels et tout à coup une à votre blog et je dirais que votre blog ne s'agit pas de mes critères de recherche, mais vous avez fait un excellent travail avec ce blog.

 14. louis vuitton outlet
  8. Aug 2012 09:11
  14

  Generally, the base material for Bags is leather. These are the honest simulations of the authentic designer ones. Another place to look at are vintage shops and thrift <a href="http://www.louisvuittonsale-us.com/">louis vuitton store</a> which are located around the city. Of if you hate having to fidget with straps then make sure you find <a href="http://www.louisvuitton-topsale.com/women-c-1/">Womens Louis Vuitton</a> that stays on your shoulder. There are quite a number of reputable <a href="http://www.louisvuitton-topsale.com/">louis vuitton handbags outlet</a> of the handbags of the finest quality. You never know, you might get your purse at an unimaginably low price!

 15. louis vuitton outlet
  8. Aug 2012 09:12
  15

  Generally, the base material for Bags is leather. These are the honest simulations of the authentic designer ones. Another place to look at are vintage shops and thrift [url=http://www.louisvuittonsale-us.com/]louis vuitton store[/url] which are located around the city. Of if you hate having to fidget with straps then make sure you find [url=http://www.louisvuitton-topsale.com/women-c-1/]Womens Louis Vuitton[/url] that stays on your shoulder. There are quite a number of reputable [url=http://www.louisvuitton-topsale.com/]louis vuitton handbags outlet[/url] of the handbags of the finest quality. You never know, you might get your purse at an unimaginably low price!

 16. louis vuitton outlet
  8. Aug 2012 09:13
  16

  Generally, the base material for Bags is leather. These are the honest simulations of the authentic designer ones. Another place to look at are vintage shops and thrift [url=http://www.louisvuittonsale-us.com/]louis vuitton store[/url] which are located around the city. Of if you hate having to fidget with straps then make sure you find [url=http://www.louisvuitton-topsale.com/women-c-1/]Womens Louis Vuitton[/url] that stays on your shoulder. There are quite a number of reputable [url=http://www.louisvuitton-topsale.com/]louis vuitton handbags outlet[/url] of the handbags of the finest quality. You never know, you might get your purse at an unimaginably low price!

 17. chanel outlet online
  25. Sep 2012 02:26
  17

  <a href="http://chanelhanbagsoldes.info/">chanel handbags outlet store</a>
  <a href="http://cocohandbagsxoutletstore.com/">chanel handbags outlet</a>
  http://cocohandbagsxoutletstore.com/

Tags

Arkiv

Relaterede