Smartlog v3 » Nyheder om Media Center produkter » Softsled, MCE extender, xbox360 eller noget helt andet??? hvad skal man bruge??
Opret egen blog | Næste blog »

Nyheder om Media Center produkter

Fremtidens husalter blog af Jeppe Ravn

Softsled, MCE extender, xbox360 eller noget helt andet??? hvad skal man bruge??

18. May 2007 14:27, MCE2005

HMMMMMM.... Nu har jeg brugt Media Center i snart 1½ år. Før det var jeg Showshifter bruger. Det var et udemærket produkt og krævede minimale ressourcer på pc'en. MCE derimod er jo noget helt andet, når vi taler ressourcer. Men det virker tilfredsstillende.  Xbox360'eren står under tv'et og larmer. Ja den gør sit job men var han døv ham der designede den? tilgengæld så bruger den jo også en del strøm. Det betød at jeg investerede i en receiver under mit tv fordi jeg simpelthen ikke havde råd til at se min MCE server OG xbox OG 32" fladtv OG forstærker stå tændt fordi jeg gerne ville lytte til P3.

Optimalt??? næææ det er smart i mange henseender men optimalt er det bestemt ikke. Jeg savner softsled.. Min svoger sidder i samme situation og det bragte os i den situation i går, at vi talte om hvad vi skal gøre.

Men hvad er det vi gerne vil?? Jo det er såmænd ret simpelt. Vi vil gerne have vores musik, billeder og optagelser liggende det samme sted. MED backup af en slags for det er her det snart begynder at blive kritisk. Samtidig vil vi gerne have en meget lille maskine stående som frontend og helst uden at den larmer og med alt for meget grej - husk på WAF-effekten.

Det er længe siden jeg har leget med Media Portal og siden jeg har brugt det, er der kommet en server/klient version. Kravene er ikke nær så store som Media Center, du kan have ultrasmå pc'er stående rundt i huset og nogle af fordelene er blandt andet at du kan have flere tunerkort. Og ikke nødvendigvis af samme type.

Det kræver jo en test og inden vi går igang så er jeg nysgerrig efter om der er nogle af jer der har prøvet det?? Virker det? Er der plusser og minusser? Hvad skal vi være opmærksomme på?

Er det overhovedet Media Portal vi skal kigge på? Skal vi forlade Vista Media Center overhovedet??

Hvad siger du?

Jeppe

Kommentarer

 1. Christian M. Andersen
  21. May 2007 21:27
  1

  Nej, extender i lowpower udgave er på vej så din xbox360 kan indleveres på nærmeste genbrugsplads.

  Der er også en anden mulighed, og den hedder sideshow, kan bestilles i USA, jeg har 10 stk. på vej.

  Der er også smarte faetures på vej til HomeServer konceptet :-)

  Så forbliv på Vista, men det er langtfra perfekt, og ja de er døve og dumme hos Microsoft, jeg har talt og påskrevet i mange år, og deres innovation ligger nok i featureslisten når der frigives software, fremfor at lave noget gennemtænkt der fungerer i første hug.

  Der er alternativer til MS på vej, der syder og bobler rundt omkring :-)

 2. jeppe
  22. May 2007 13:38
  2

  Hej Christian,

  Tak for dit indlæg. Jeg har netop fundet en ny sideshow gadget.. check mit indlæg.

Tags

Arkiv